NB I

Szívinfarktust kapott a Fradi védője

A Ferencváros közleményben tájékoztatott arról, hogy a trinidadi védő, Akeem Adams tegnap este szívinfarktust kapott. A játékost kórházban kezelik, állapota súlyos.

Fotó: fradi.hu"Sajnálattal tájékoztatjuk a közvéleményt és a csapat szurkolóit, hogy a Ferencvárosi Torna Club játékosa, Akeem Adams, a tegnapi nap esti óráiban váratlanul, súlyos szívinfarktust kapott.

Dr. Szelid Zsolt, a Nemzeti Sportközpontok vezető kardiológusa, az FTC orvosi stábjának tagja, a következőkről tájékoztatta a klubot: „A további szívinfarktus veszélyét sikerült elhárítani, de a játékos állapota továbbra is súlyos. A következő néhány nap sorsdöntő lesz a keringési rendszerének változása szempontjából, a játékost folyamatosan vizsgáljuk és teljes orvosi kontroll alatt tartjuk az intenzív osztályon.”

Hiszünk és bízunk Akeem Adams mihamarabbi felépülésében és az FTC mindenben támogatja fiatal játékosát" - olvasható a fradi.hu-n.

A 22 éves trinidadi védő a nyáron igazolt a zöld-fehérekhez, vasárnap pályára lépett az Újpest elleni rangadón, amit 3-1-re megnyert az FTC.

Ricardo Moniz együttese szombaton az utolsó előtti Puskás Akadémiához látogat.

[1480597] 2013-09-28 16:00:00 Puskás Akadémia - Ferencvárosx;