La Liga

Színház vagy mozi? Piqué és Arbeloa a neten alakított

Véleményes büntetővel nyert a Real Madrid az Elche otthonában a spanyol bajnokság 6. fordulójának szerdai meccsén. A lefújást követően a Barcelona védője Gerard Piqué és a Real hátvédje, Alvaro Arbeloa a twitteren egymásnak üzent.

Az Elche játékosai hiába reklamálta César Muniznál - fotó: AFP

A Real Madrid a 91. percig 1-0-ra vezetett az újonc otthonában, ám a hazaiak Boakye fejesével egyenlítettek. Úgy tűnt, az Elche pontot ment, ám öt perccel később egy vendégszögletnél Pepe és a hazai csapat középpályása, Carlos Sanchez addig űzte és húzta egymást, míg a portugál magára rántotta őrzőjét. Némi meglepetésre César Muniz játékvezető büntetőt ítélt a madridi csapat javára. A 11-est Cristiano Ronaldo gólra váltotta, így a királyi gárda 2-1-re győzött. Az Elche játékosai nem csak ekkor, hanem korábban is okkal kérdőjelezték meg a bíró döntéseit. A Real játékosa, Sergio Ramos egy szabálytalanság után megkaphatta volna második sárga lapját, de megúszta a kiállítást, míg Ronaldo szabadrúgásgólja előtt véleményes volt Muniz ítélete. Gerard Piqué, a Barcelona játékosa televízión követte a meccset, és a twitteren reagált a történtekre:

"Egy igazi vígjátékot néztem a tévében a Canal+Liga csatornán, este mindig az ilyen műsort szeretem" - írta Piqué az Elche-Real Madrid mérkőzés lefújását követően.

Pár perccel később a Real védője, Alvaro Arbeloa válaszolt válogatottbeli társának.

"Örülök a három pontnak és annak, hogy néhányan a színházat mozira cserélték, néha nem árt." - felelt Arbeloa.

Carlos Sanchez felháborítónak tartotta a játékvezető ténykedését.

"Pepe a szögletnél rángatott és végül a földre lökött" - magyarázta az Elche játékosa.

"Az Elche játékosa elkapott és lerántott, igazságos büntető volt" - felelte Pepe.

"Pepe vak, ha így gondolja" - zárta le a vitát Carlos Sanchez.

[1505866] 2013-09-25 22:00:00 Elche - Real Madridx;