La Liga

Messi nem fogott kezet a Rayo játékosával - videó

Az FC Barcelona magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott a Rayo Vallecano otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.

Messi átsiklott a Banea kézfogásán - fotó: AFP

A Rayo Vallecano-Barcelona meccs előtt a hazaiak játékosa, Raúl Baena és a vendégek klasszisa, Lionel Messi nem fogott kezet egymással. Az esetet a televíziós kamerák is rögzítették, majd a meccsen a két játékosra fókuszáltak. A 40. percben Baena sárga lapot érően szabálytalankodott Messivel, de a Rayo játékosa úgy véli, a sajtó rosszul tálalta a kézfogós affért.

"Szeretném tisztázni a helyzetet, mert számos cikk arról számolt be, hogy én voltam az, aki nem fogadta Messi kézfogását - mondta Baena. - Ők voltak a vendégek, ők haladtak el előttünk a kézfogásért, tisztán látszik a szándékom, de Messi átsiklott felette. Nem tudom, talán nem vett észre, de nem is fontos. Nem akarok ezzel sokat foglalkozni, jelentéktelennek tartom, csupán tisztázni akartam a helyzetet. A meccsen elkövetett szabálytalanságom olyan eset volt, ami minden mérkőzésen előfordul, szóra sem érdemes. Sárgát kaptam érte, ennyi. Ostobaság lenne összefüggésbe hozni a találkozó előtti történettel."

[1505860] 2013-09-21 20:00:00 Rayo Vallecano - Barcelonax;