Bulvár

Ronaldo újabb bombaüzlet előtt

Szinte még meg sem száradt a tinta Cristiano Ronaldo és a Real Madrid új szerződésén, a portugál szupersztár hamarosan újabb bombaüzletet köthet.

Mint ismert, az aranylabdás támadó a közelmúltban írta alá új kontraktusát a Real Madriddal, amelynek értelmében évi 17 millió eurós fizetésével a világ legjobban kereső játékosa lett. A 28 éves portugál 2018-ig kötelezte el magát a király gárdához, amely Ronaldo kivásárlási árát 1 milliárd euróban határozta meg. 

Úgy tűnik azonban, hogy Ronaldo és menedzsmentje hamarosan újabb bombaüzletet köthet, hiszen az amerikai sportszergyártó cég szeretné meghosszabbítani a futballistával kötött megállapodását. Ronaldo és a Nike még 2010-ben kötött ötéves szerződést, melynek értelmében a portugál csillag évi 6 millió eurót kapott az amerikaiaktól. 

A hírek szerint a Nike nem szeretné elveszíteni egyik legnagyobb "arcát", ezért a "pipásoknál" azon dolgoznak, hogy újabb öt évvel kitolják a megállapodást. Az elképzelések szerint Ronaldo még a 2014-es vb előtt aláírná a szerződést, amely szerint 2020-ig, évi 9,4 millió euró ütné a markát, ugyannyi mint amennyit a cég fizet Michael Jordannak és John McEnroe-nak. 

[1505855] 2013-09-22 19:00:00 Real Madrid - Getafex;