NB I

Emberhátrányban verte a Diósgyőr a Honvédot - videó

  • MTI
megosztom

A Diósgyőr hazai környezetben, több mint egy félidőt emberhátrányban futballozva is magabiztosan, 2-0-ra nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának első szombati mérkőzésén.

Tomiszlav Szivics együttese ezzel sorozatban negyedik bajnoki találkozóján diadalmaskodott, ráadásul ezeken még gólt sem kapott.

Gyorsan vezetést szerzett a hazai csapat, amely ettől lendületbe jött és magabiztosan kézben tartotta a találkozót. A 25. percben, Vági kiállítását követően azonban emberhátrányba került a Diósgyőr, ez pedig fordulópontot jelentett, innentől kezdve ugyanis a Honvéd alakította ki a helyzeteket, gólszerzésre viszont nem volt képes.

A szünet után a Honvéd mindent megpróbált, hogy eredményes legyen, ehelyett a csereként beállt Bacsa talált be a vendégek kapujába. A mérkőzés összképe alapján a Diósgyőr megérdemelten szerezte meg a győzelmet, amelyet a hatharom.com tippje alapján a hét elején még igen jó oddson lehetett megfogadni.

OTP Bank Liga
8. forduló
INFO Diósgyőri VTK-Budapest Honvéd 2-0 (1-0) TIPP
Miskolc, 5000 néző, v.: Kassai
 
gólszerzők: Nikházi (3.), Bacsa (71.)
kiállítva: Vági (25.)
sárga lap: Nikházi (28.), Takács P. (50.), Kostic (54.), Gohér (80.), Gosztonyi (81.), Vadász (88.), illetve Godoy (44.), Testardi (53.)
 
Diósgyőr: Rados - Vági, Vadász, Kádár, Gohér - Tisza (Gosztonyi, 76.), Abdouraman, Kostic, Nikházi - Barczi (Takács P., a szünetben), Futács (Bacsa, 59.)
 
Honvéd: Kemenes - Lovric, Ignjatovic, Baráth, Alcibiade (Ikenne-King, 58.) - Nagy G., Godoy, Hidi (Daud, 40.) - Vécsei, Testardi (Job, 74.), Vernes
[1480584] 2013-09-21 14:00:00 Diósgyőr - Honvédx;
megosztom