NB I

Több mint húszezer néző várható a Fradi-Újpesten

  • MTI

Várhatóan több mint húszezer néző tekinti meg a Puskás Ferenc Stadionban vasárnap a Ferencváros-Újpest összecsapást, a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának fővárosi rangadóját.

Telt ház lesz a derbin - Fotó: MTI/archív

Hasonló érdeklődésre több mint 17 éve nem volt példa a magyar élvonalban, legutóbb 1996-ban a BVSC-Ferencváros összecsapást a Népstadionban több mint 30 ezren szurkolták végig, a zöld-fehérek akkor Zoran Kuntics góljával diadalmaskodtak és elhódították történetük 26. bajnoki címét.

A zöld-fehér klub pénteki tájékoztatása szerint a Jegyelővételi és Regisztrációs Központ (Üllői út 102.) pénteken és szombaton is meghosszabbított nyitva tartással várja a vásárlókat. Pénteken még 20 óráig, szombaton pedig 13-tól 20 óráig lesz lehetőség jegyvásárlásra. A jegyeladások alapján arra lehet számítani, hogy a belépők legkésőbb szombaton elfogynak, így a mérkőzés napján elképzelhető, hogy már nem lesz jegyértékesítés a találkozó helyszínén.

Az FTC arra kéri a drukkereit, hogy jóval a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek meg a Puskás Ferenc Stadionba, mivel a nagy tömeg, valamint a mérkőzés kiemelt kockázatú besorolása miatt a beléptetés egészen biztosan több időt vesz majd igénybe a megszokottnál.

A zavartalan bejutás érdekében az FTC a megszokottnál korábban, két és fél órával hamarabb, 14.00-kor megnyitja a Puskás Ferenc Stadion szektorait.

Az FTC-szurkolók a Dózsa György, valamint a Stefánia út felőli beléptető pontokon léphetnek be a Puskás Ferenc Stadion területére. A lezárások miatt a Stefánia úti beléptetési pontot csak a Thököly út felől lehet megközelíteni, de a klub arra kéri a drukkereket, hogy ezt a bejáratot is vegyék igénybe a belépéskor.

Kapcsolódó cikkek:
A Fradié a terep, de kié lesz a szerep?
A derbin debütál a Fradi Sör
A Fradi nyeri a vasárnapi derbit?
Az ősz legfontosabb hete - Balajcza
A "lilák" távol maradnak a derbiről

[1480580] 2013-09-22 16:30:00 Ferencváros - Újpestx;