Real Madrid

Casillas megnyugodhat, se repedés, se törés

Mindössze 14 percig tartott Iker Casillasnak a Galatasaray-Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzés. A spanyolok kapusát idő előtt lecserélték.

Casillast 14 perc után lecserélték Isztambulban

A Real Madrid kapusa, Iker Casillas a kedd esti isztambuli meccsen csapattársával, Sergio Ramosszal ütközött és pár percnyi ápolást követően lecserélték. A világ- és Európa-bajnok hálóőrt szerdán délelőtt megvizsgálták és az orvosok jó hírrel szolgáltak. Casillas bal oldali bordája zúzódást szenvedett, de sem törést, sem pedig repedést nem állapítottak meg. A spanyol kapus némi kezelésre szorul, de ha Carlo Ancelotti vezetőedző úgy dönt, akkor a következő Bajnokok Ligája-meccsen, október 2-án szerepeltetheti a Köbenhavn ellen.

"Jó híreket kaptam, minden rendben van" - mondta Casillas, miután szerdán délelőtt elhagyta a Sanitas La Moral klinikát.

Casillas kedden 238 napot követően védhette ismét tétmeccsen a Real Madrid kapuját. Legutóbb január 23-án a Valencia elleni Spanyol Király Kupa-mérkőzésen szerepelt, akkor Alvaro Arbeloa miatt sérült meg, madridi csapattársa véletlenül megrúgta a kezét.

Casillas és Ramos ütközése

[1573686] 2013-09-17 20:45:00 Galatasaray - Real Madridx;