Bajnokok Ligája

Casillas már Sergio Ramost fenyegeti - fotó

megosztom

Mindössze 14 percig tartott Iker Casillas visszatérése. A kapus a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája meccsen védhette újra a Real Madrid kapuját, de ütközött csapattársával, Sergio Ramosszal és megsérült.

Casillasnak (jobbra) nincs szerencséje a madridi védőkkel

Iker Casillas 238 napot várt arra, hogy ismét tétmeccsen védhesse a Real Madrid kapuját, de a visszatérés csupán 14 percig tartott. Pedig a spanyol kapus jól kezdett a Galatasaray elleni BL-meccsen, egy hatalmas bravúrral nyitott, Felipe Melo löketét hárította, de ennél több jóban nem volt része. A 10. percben ugyanis egy teljesen ártalmatlan szituációban csapattársa, Sergio Ramos neki ütközött és megsérült. Néhány percig ápolták Casillast, majd lecserélték. Az első orvosi vizsgálatok szerint a válogatott kapusnak nem tört el semmije, de a porc kissé megsérült. A bal bordáit hamarosan további orvosi vizsgálatok alá vetik, hogy pontosabb diagnózist kapjanak.

"Valaki meg akar ölni. Pedig nincs semmi baja, hamarosan újra védhet! - tweetelte Sergio Ramos a repülőről, miközben Iker Casillas "fenyegette".

Casillasnak egyébként nincs szerencséje a madridi védőkkel. Év elején Alvaro Arbeloának köszönhette, hogy kiszorult a Real Madrid kapujából. A hátvéd véletlenül kézen rúgta őt egy Király-kupa-meccsen.

Casillas és Ramos ütközése

[1573686] 2013-09-17 20:45:00 Galatasaray - Real Madridx;
megosztom