Serie A

Soha rosszabb Derby d'Italiát, döntetlen a San Siróban

Az Internazionale 1-1-re végzett otthon a Juventusszal az első számú olasz rangadón, a 222. Derby d'Italián a Serie A 3. fordulójában.

Campagnaro és Vidal gyűri egymást, kőkemény csatát vívtak - fotó: AFP

Mindkét alakulat két győzelemmel rajtolt a bajnokságban, az Inter még gólt sem kapott, ellenben ötöt lőtt, a Juve pedig a Sampdorián és a Lazión jutott túl, csupán egy találatot szedett be. Éppen ezért nem volt meglepő, hogy a Derby d'Italia első félideje nem hozott komoly helyzetet, masszív és fegyelmezett védelmek zártak minkét oldalon. A hazaiak mestere, Walter Mazzarri és a Juve főnöke Antonio Conte is remekül megszervezte csapata hátsó vonalát.

A szünet után sem változott a játék képe, nagy iramot diktáltak a felek, kőkeményen űzték egymást. A 73. percben betalált az Inter, argentin közös meló okozott hangrobbanást a San Siróban, Álvárez pazar passzát a csereként beállt Icardi váltotta gólra (1-0). Két perccel később egyenlített a Juventus, Vidal 11 méterről a bal sarokba lőtt (1-1). A gyors gólváltás után több találat nem esett, döntetlenre zárult a 222. Derby d'Italia. Soha rosszabb rangadót.

Serie A, 3. forduló
INFO Internazionale-Juventus 1-1 (0-0) 
[1536542] 2013-09-14 18:00:00 Inter - Juventusx;