Premier League

Naismith szomorította Mourinhót, kikapott a Chelsea - videó

Elszenvedte első vereségét az angol labdarúgó-bajnokságban a Chelsea. José Mourinho együttese 1-0-ra kikapott az Everton otthonában a 4. fordulóban. A liverpooli kékek továbbra is veretlenek, három döntetlen után nyertek.

Naismith (jobbra) fejese okozta a Chelsea vesztét - fotó: AFP

A Chelsea először veszített tétmeccset Mourinhóval a kispadon, míg az Everton élén Robert Martínez három döntetlen után az első győzelmét aratta a Premier League-ben. A hatharom.com tippje a Chelsea-t favorizálta, azonban hiába az óvatosabb -0,25-ös ázsiai hendikepes fogadás, a londoniak képtelenek voltak a hálóba találni, így elment a tippünk.

A találkozót végigjátszotta az Anzsitól igazolt Samuel Eto'o, azonban hiába volt több helyzete is, a kameruni támadó mindet elhibázta. José Mourinho a találkozó után adott interjújában megvédte a Chelsea-ban első meccsén szereplő csatárt. "Természetesen több időre van szüksége Eto'ónak, azonban nemcsak ő hibázott, Schürrle is kihagyott három nagy helyzetet. Nem akarok kritikus lenni senkivel szemben, kidolgoztunk huszonegy helyzetet, így azt is mondhatnám, nem érdemeltünk vereséget. Ugyanakkor úgy is fogalmazhatok, hogy vereséget érdemeltünk, hiszen az a csapat, melyik ennyi helyzetet kihagy, és az első félidő hajrájában egy hibából gólt kap, nem számíthat másra, csak vereségre" - nyilatkozott rezignáltan a Skysports riporterének a lefújás után a portugál menedzser.

Premier League, 4. forduló
INFO Everton-Chelsea 1-0 (1-0)  TIPP
[1474175] 2013-09-14 18:30:00 Everton - Chelseax;