Férfi kézilabda

Laluskát és Prodanovicsot elpasszolta a Veszprém

A veszprémi csapat hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Laluska Balázzsl, aki Dubajban folytatja pályafutását.

A 32 éves balkezes átlövő 2010-ben csatlakozott a bakonyi sztárcsapat keretéhez, ahol elsősorban védekezésben számított rá a mindenkori szakvezető. Az idei szezonra többek között az MKB-MVM Veszprém együttese Carlos Ruesgát és Momir Ilicset is leigazolta a nyáron, így a keret túl nagy létszáma miatt várható volt néhány változás.

A jobbátlövő új egyesülete az Al-Washl lett, amellyel egy éves szerződést írt alá. Balázs múlt héten volt orvosi vizsgálaton Dubaiban, amelynek eredményei alapján véglegesítették a megállapodást tegnap este.

Laluska mellett a szerb válogatott Rajko Prodanovicsnak is új csapata lesz a következő szezonban, a Pick-Szeged csapatától megszerzett Eb-ezüstérmes szélső a Bundesliga egyik élcsapatának számító Rhein-Neckar Löwen gárdájánál folytatja. Prodanovics játékjoga maradt a Veszprémé, a 26 éves klasszis kölcsönszerződése jövő nyárig érvényes.