Serie A

Ragaszkodna rutinos sztárjához a Juve és a Lazio is

Olaszországi sajtóhírek szerint a Juventus Andrea Pirlo, a Lazio pedig Miroslav Klose szerződését szeretné meghosszabbítani a következő hetekben, hónapokban.

Néhány napja arról olvashattatok a hatharom.com-on, hogy a Juventus a hamarosan 32. születésnapját ünneplő Xabi Alonsót csábíthatja át a lejáró szerződésű, 34 esztendős Pirlo helyére, a La Gazzetta dello Sport viszont úgy tudja, hogy a torinóiak meghosszabbítanák a középpályás kontraktusát. A sportlap szerint egy plusz egyéves szerződést kínálnának neki.

Pirlót marasztalná a Juventus

Az ügyben állítólag Giorgio Chiellini és Gianluigi Buffon, a klub másik két oszlopa is kész közben járni, és természetesen támogatnák Pirlo marasztalását a Tuttosport beszámolója szerint. A megállapodás valószínűleg legfeljebb a mélységi irányító életkorán bukhat meg.

A Lazio szintén egy koros sztárt, Miroslav Klosét szeretné megtartani, főleg miután a csatár a német válogatott gólrekorderét, Gerd Müllert az örökranglistán utolérve újra bizonyította klasszisát. Claudio Lotito, a római klub elnöke állítólag nagyon szeretné, ha Klose meghosszabbítaná lejáró szerződését, ebben az ügyben viszont épp a játékos az, aki eddig vonakodni látszott az újabb megállapodástól. A hírek szerint az egyesület hamarosan ajánlatot tesz elé, onnantól pedig rajta múlik a dolog.

Az olasz bajnokságot a Juventus remekül, a Lazio közepesen kezdte. Legutóbb épp egymás ellen játszottak, és a torinóiak tükörsima győzelmet arattak a Sasok felett. Kloséék a jövő hétvégén a Chievo elen próbálhatnak javítani, Pirlóék pedig az Inter elleni rangadón tehetnek újabb apró lépést a címvédés felé.

[1536542] 2013-09-14 18:00:00 Inter - Juventusx;[1536543] 2013-09-15 15:00:00 Lazio - Chievox;