Román-magyar

Egervári már közölte a csapattal az összeállítást

megosztom

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a péntek délelőtti megbeszélésen ismertette a Románia elleni kezdőcsapatot.

Már csak néhány óra van hátra az év egyik legfontosabb válogatott meccséig, a csapat tagjain azonban egyelőre kevés nyoma látszik a feszültségnek. A jó hangulatú reggeli után Egervári Sándor együttese a Steaua régi stadionja felé vette az irányt, a megérkezés után a szövetségi kapitány kihirdette a kezdőcsapatot (amelyet azonban csak közvetlenül a találkozó előtt hoz nyilvánosságra), majd egy utolsó taktikai megbeszélésen ismertette mindenkivel a feladatát, illetve a szokásosnál hosszabban beszélt a találkozó jelentőségéről - írta az MLSZ honlapja.

Nem mintha a futballisták nem lennének tisztában, milyen fontos meccs vár rájuk, mindenki koncentráltan készül az esti selejtezőre. A délelőtti átmozgatáson minden játékos fakultatív módon vett részt, voltak, akik ügyességi játékot, célba rúgó versenyt rendeztek, mások a kapura lövéseket gyakorolták, még Csábi Józsefet is bevonták a játékba, a szövetségi edző kapusként próbálta ki magát.

Közben a technikai értekezleten hivatalossá vált, hogy a hazaiak sárga szerelésben, a mieink piros-fehér-zöld színösszeállításban lépnek pályára. Az ebédet követően csendes pihenő vár a kerettagokra, azt követően pedig elindul a csapat a meccs helyszínére, a Nemzeti Arénába, ahol magyar idő szerint 20 órakor veszi kezdetét a mérkőzést.

[1147881] 2013-09-06 20:00:00 Románia - Magyarországx;
megosztom