Bulvár

A Liverpool védője a nevét is megváltoztatná egy szurkoló kedvéért

Egy ismeretlen Liverpool-drukker máris nagy rajongója lett a klub egyik nyári igazolásának, ennek jeléül lábára varratta Kolo Touré nevét. A "tetoválóművész" Everton-szurkoló lehetett, csúnyán elrontotta a feliratot. A elefántcsontparti védő szimpatikus gesztussal vigasztalta rajongóját.

Fotó: dailymail.co.uk

A tetováló Kolo Touré helyett "Kolo Touro" feliratot pingált a Pool-drukker lábára. A baki híre a játékoshoz is eljutott a Twitteren keresztül, és a legkézenfekvőbb megoldást javasolta: "El sem hiszem @domjeperason sztoriját a 'Kolo Touré' tetkóval. Megváltoztatom a nevem!"

A 32 éves bekk egy második tweetben is üzent rajongójának: "@domjeperason, találkozni szeretnék veled! Mi lenne ha ezentúl Touro szerepelne a mezemen?"

Touré a nyáron érkezett ingyen a Manchester Citytől az Anfieldre, az első néhány meccs alapján jó döntésnek bizonyult a kékmezeseknél létszámfelettivé vált bekk leigazolása. A 32 éves játékos jelenleg sérült, ezért a Vörösök az átigazolási piac utolsó napján - a támadó Victor Moses mellett - két újabb védőt szerződtettek Mamadou Sakho és Tiago Ilori személyében.

Brendan Rodgers együttese egyedülikén a mezőnyben három forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a Premier League tabelláját.

[1474184] 2013-09-16 21:00:00 Swansea - Liverpoolx;