NB I

Elfogynak a védők Újpesten?

megosztom

Duplán is rosszul sült el az Újpest múlt hétvégi bajnoki mérkőzése a Diósgyőr ellen. Nem elég, hogy a lila-fehérek 2-0-ás vereséget szenvedtek a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában, a miskolci mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Bojan Mihajlovics.

A bosnyák középső védőt az első félidőben le kellett cserélni, ám csak az MR-vizsgálat után derült ki, mennyire súlyos a probléma. A 24 esztendős bekk ugyanis keresztszalag-szakadást szenvedett, pénteken operáció vár rá, és legjobb esetben is csak a januári-februári alapozáskor csatlakozhat társaihoz. Mindez azt jelenti, hogy ha a rehabilitáció a terveknek megfelelően alakul, akkor a játékos felépülése négy-öt hónapot vesz igénybe.

A lila-fehéreket az ág is húzza, ugyanis a csapat fiatal jobbhátvédje, Molnár Sándor néhány nappal korábban, a Puskás Akadémia elleni bajnokin szenvedett hasonló sérülést. Ha hozzátesszük, hogy a szakmai stáb az oldalszalag-húzódással küzdő csapatkapitányra, Vermes Krisztiánra sem számíthat a következő három hétben, akkor kijelenthető, hogy a nem túlságosan acélos újpesti védelem darabjaira hullt.

Kozma István csapata hat fordulót követően a kilencedik a tabellán, a IV. kerületiek a két újonc, a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia legyőzése mellett csupán két pontot szorgoskodtak össze. A java pedig csak most jön, hiszen a Szombathelyi Haladás elleni hazai találkozót követően a Ferencváros ideiglenes otthonába látogatnak a Lilák.

[1480554] 2013-09-14 14:00:00 Újpest - Haladásx;
megosztom