Gyorstipp

Az NBA-s sztár már a nyitányon villanthat

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

Szerdán kezdetét veszi a férfi kosárlabda-Eb, a nyitányon pedig a Macedónia-Montenegró összecsapásra fogadunk. Nem is akárkire, ugyanis a montenegróiaknál az NBA-s sztárt, Nikola Vucsevicset szemeltük ki!

Nikola Vucsevics megállíthatatlannak bizonyulhat - Fotó: novosti.rs

Macedónia-Montenegró
Hathárom-tipp: Nikola Vucsevics pontjai - Over 10
9 pont
Unibet @1.65
Tipperősség: 8/10
Eddig éri meg: 1.60 (1.80-1.85-ös oddson 11.5-12-es határig)

 

 

Igazi balkáni rangadót rendeznek a kosárlabda-Eb első napján. Ebben a párosításban a legnagyobb értéket Nikola Vucevic játéka képviseli.

NEM NYERT!
Érthetetlen módon Vucsevics csak a kispadon kezdett, ráadásul csak 13 percet kapott úgy, hogy a záró negyedben pályára sem lépett. Az edző épelméjűsége erősen megkérdőjelezhető, de így sem kellett neki sok.

A montenegróiak centere alapembernek számít az NBA-ben szereplő Orlando Magic együttesénél, tavaly átlagosan 33 percet játszott, ezalatt 13.1 pontot és 11.9 lepattanót átlagolt. Hogy mennyire domináns centerről van szó, azt jól mutatja, hogy Vucsevics a második helyen végzett a legtöbb lepattanót szerző játékosok között, egyedül Dwight Howard előzte meg őt.

Ezen a mérkőzésen különösen fontos szerepet kap, mivel a szintén NBA-s center Nikola Pekovics, nem utazott el az Európa-bajnokságra, ami egyben azt is jelenti, hogy igazán komoly cseréje nincs Vucsevicsnek. Ennek köszönhetően legalább 30 percnyi játékidőre számítunk tőle, ami tekintettel az átlagára, illetve, hogy más, igazán ponterős játékos nincs a kereben, elégnek kell lennie ezen határ teljesítéséhez.

Az ellenfél ráadásul ideális lehet, mivel az öreg Szamardzsicski és Gecsevszki nem okozhat problémát számára.

megosztom