Átigazolás

A Spurs elnöke megakadályozta volna Özil átigazolását

Spanyol sajtóhírek szerint Daniel Levy, a Tottenham dörzsölt elnöke megpróbált keresztbe tenni az Arsenalnak Mesut Özil átigazolása ügyében.

A Tottenhamnek nem tetszett az Özil-transzfer

Az El Confidencial úgy tudja, Levy - a Gareth Bale-ről szóló tárgyalások közben - megpróbálta meggyőzni Florentino Pérezt, a Real Madrid elnökét, hogy ne adja el az ősi riválisnak a német középpályást. Terve kudarcba fulladt, a királyiak 50 millió euróért értékesítették Özilt az Ágyúsoknak. A két észak-londoni gárda éppen a hétvégén csapott össze a Premier League-ben, az Arsenal 1-0-ra nyert az Emiratesben.

A német karmestert a Tottenham is szerette volna megszerezni a Bale-üzlet keretében, de júliusban még ragaszkodott Özilhez a madridi klub. Levy szerint elárulta őt a Real, azok után, hogy ő belement Bale átigazolásába, és tavaly nyáron, Luka Modric klubváltása kapcsán jó kapcsolatot alakított ki a spanyolokkal...

Mint ismert, a walesi szélső 90-100 millió euró körüli összegért került Madridba, pontos vételára nem tisztázott, angol médiumok szerint megdőlt Cristiano Ronaldo átigazolási rekordja, a spanyolok viszont úgy tudják, az ominózus 94 millió euró alatt maradt az összeg.