Tipp

A német negyedosztályban nyerészkednénk!

  • mr.blonde
megosztom

A német Regionalliga Südwest 11. helyen álló Zweibrucken a 16. pozíciót elfoglaló Pfullendorf együttesét fogadja. Mivel a vendégeknél 9 kilenc játékos hiányzik majd, ezért nem kérdés kire fogadunk.

Zweibrucken - Pfullendorf
Hatharom-tipp: Zweibrucken -1 (ah)
Végeredmény: 1-0
Bet365@1.93
Tipperősség: 6/10
Eddig éri meg: 1.80


A hetedik fordulót rendezik a negyedosztály észak-nyugati csoportjában, a Zweibrucken eddig 6 meccsen nyolc pontot szerzett. Hazai pályán azonban még nem sikerült nyernie, hiszen két döntetlen mellett egy vereség a mérlege. Na de, mikor győzzön saját közönsége előtt egy csapat, ha nem egy ezer sebből vérző ellenfél ellen?

A Pfullendorf gárdája igen nagy csávában van, hiszen gyakorlatilag egy kezdőcsapatra való játékosa dőlt ki a sorból. A rengeteg hiányzó miatt nem is képes a csapat a jó teljesítményre, amit jól mutat, hogy az utolsó három körben egyaránt vereséget szenvedett, ráadásul a 13 kapott gól is jelzi, valami nincs rendben a klubnál.

A gondok mögött egy komoly sérüléshullám áll, a legutóbbi fordulóban például hat meghatározó játékos is kihagyta a meccset. A Kaiserslautern II elleni idegenbeli meccsen 7-0-ra kapott ki a Pfullendorf, de a mai találkozóban sem lesz sok köszönet, hiszen a kapus Willibald, a védő Jonuzi (3/0), a középpályás Messmer (3/0), Stark (2/1), Frick (6/1), Bentele (3/0), Schreyeck (3/0) valamint a két csatár Stark (2/0) és Battaglia (6/1) is maródi! Utóbbi egyébként a csapat házi gólkirálya volt a tavalyi idényben. A felsoroltakon kívül a védelem két alapemberének játéka is kérdéses.

Mivel ilyen előzményekkel a Pfullendorfnak nem sok esélye van a pontszerzésre, ezért a hazai győzelembe érdemes lehet invesztálni, már csak azért is, mert a Zweinbrucken legutóbb a Mainz II ellen 3-2-es győzelmet aratott idegenben, így a hangulat a csapaton belül ideálisnak mondható. Az sem árt megjegyezni, hogy három új játékos érkezett még az együttesbe, Abdessamad Fachat (FSV Frankfurt II), Boris Becker (Sonnenhof Großaspach) és Patrick Lienhard (SC Freiburg II) is immáron a Zweibrucken sikeréért dolgozik.

Sajnos az oddsok már igen erős mértékben zuhanásnak estek, de 1.55~1.60 körüli szorzón még el lehet kapni a sima hazai győzelmet is. Sok sikert!
 

A két csapat utolsó öt meccse
Mainz II Zweibrucken 2 : 3
Zweibrucken Kaiserslautern II 0 : 0
Sonnenhof Zweibrucken 2 : 0
Zweibrucken Trier 0 : 3
Ulm Zweibrucken 0 : 1
     
Kaiserslautern II Pfullendorf 7 : 0
Pfullendorf Trier 2 : 3
Neckarelz Pfullendorf 3 : 1
Pfullendorf Kassel 2 : 2
Freiburg II Pfullendorf 3 : 1
[1491080] 2013-09-04 18:00:00 SVN 1929 Zweibrücken - SC Pfullendorfx;
megosztom