Tipp

Már most érdemes lecsapni a bosnyákok győzelmére!

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

Pénteken temérdek vb-selejtezőre kerül sor, és már nem árt, ha a hét elején elkezdünk nézelődni. Vannak ugyanis olyan mérkőzések, ahol óriási odds-zuhanás várható egy-egy kimenetelnél, így fontos, hogy időben megtegyük tétjeinket. Az egyik ilyen a Bosznia-Hercegovina-Szlovákia összecsapás!

A bosnyákok Szlovákia ellen folytathatják menetelésüket

Bosznia-Hercegovina-Szlovákia
Hathárom-tipp: Ázsiai hendikep - Bosznia-Hercegovina -0.75
Végeredmény: 0-1
Pinnacle @1.74
188Bet @1.73
Bet365 @1.60
Tipperősség: 7/10
Eddig éri meg:1.70

NEM NYERT!
A bosnyákok kissé lenézték a szlovákokat, így a játéknap legnagyobb meglepetését produkálta ez a meccs, amibe sajnos mi is belenéztünk.

Amennyiben Bosznia-Hercegovina válogatottja így folytatja, egyenes ágon kvalifikálhatja magát a 2014-es világbajnokságra. A csapat ugyanis egyelőre még veretlen, hat mérkőzés alatt pedig 16 pontot gyűjtött, amihez 23:3-as gólarány társul.

 

[1138985] 2013-09-06 20:15:00 Bosznia-Hercegovina - Szlovákiax;

A vendégeknek papíron még van esélye a kijutásra, azonban északi szomszédainknak csak most jön a java, és mivel eddig csak kilenc pontot szereztek, ezért nem túl valószínű, hogy ott lesznek Brazíliában.

A két együttes legutoljára 2010-ben találkozott egymással egy barátságos mérkőzésen, akkor fordított felállásban a bosnyákok 3-2-re nyertek.

Bosznia-Hercegovina-Szlovákia egymás ellen
Év Párosítás Eredmény
2010 Szlovákia-Bosznia-Hercegovina 2-3

Számomra ez volt az első a pénteki párosítások közül, amin megakadt a szemem, és továbbra is úgy gondolom, hogy a bosnyákokra kínált oddsban komoly érték van.

Jelenleg a legproduktívabb focit játsszák ugyanis Misimovicsék, az európai csoportokban ők szerezték a legtöbb gólt, megközelíteni pedig csak a németek (22 gól) és az angolok (21 gól) tudták őket. Tény, hogy nem a legerősebb ellenfeleket kapták a sorsolásnál, azonban abszolút kiegyensúlyozottan teljesítenek, a görögországi 0-0-tól eltekintve mindenkit hendikeppel vertek, függetlenül attól, hogy otthon vagy idegenben léptek pályára.

Ezzel szemben Szlovákia eddig egyetlen nehéz meccset játszott, a görögöktől otthon kapott ki szomszédunk. Így tehát érthetetlen, hogy Skrtelék hogy nem tudtak több pontot szerezni, azt viszont tudjuk, hogy miért cseréltek szövetségi kapitányt... Az eredményeikből én mindenképpen arra következtetek, hogy a jelenlegi csapat nagyon gyenge, hiszen kétszer is pontot veszítettek Litvánia ellen, sőt, még Liechtensteinnél is elhullajtottak kettőt. Ha az elmúlt egy év eredményeit veszem figyelembe, akkor az is kiderül, hogy csak Lettországot és Liechtensteint sikerült legyőzniük a vendégeknek, őket is csak szűken, mindezt otthon.

A jelenlegi bosnyák válogatott igazi csapatként működik, minden poszton kiváló játékosokkal büszkélkedhet, ráadásul a hazai pálya az ellenfeleknek igazi poklot jelent. A motiváció is adott, mivel a bosnyákok egyenes ágon szeretnének kijutni a vb-re, igyekszenek ugyanis elkerülni az olyasfajta csalódást, mint amilyet a csapatnak az előző Eb-pótselejtezőn kellett megélnie.

Összességében úgy gondolom, hogy ez a szlovák válogatott nagyon gyenge, normális csapat ellen régen értek el jó eredményt, ilyen előjelekkel Boszniába utazni pedig nem túl szerencsés, ahol pokoli hangulat, és egy nagyon jó erőkből álló, motivált csapat vár szomszédainkra. Hazai győzelemre számítok, ami az esetek döntő többségében hendikepes lesz, így ezt az oddsot nem hagyom ott.

A két együttes utolsó öt mérkőzése
Bosznia-Hercegovina Eredmény Szlovákia Eredmény
Bosznia-Hercegovina-USA 3-4 Románia-Szlovákia 1-1
Lettország-Bosznia-Hercegovina 0-5 Liechtenstein-Szlovákia 1-1
Bosznia-Hercegovina-Görögország 3-1 Szlovákia-Svédország 0-0
Szlovénia-Bosznia-Hercegovina 0-3 Szlovákia-Litvánia 1-1
Algéria-Bosznia-Hercegovina 0-1 Belgium-Szlovákia 2-1
megosztom