Tipp

Kölcsön három pont visszajár, még ha az edző állásába kerül is

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

A görög bajnokság 3. fordulójának hétfői játéknapján az Atromitosz együttese az Ariszt fogadja. A vendégek nincsenek túl könnyű helyzetben, ráadásul egyes információk szerint most vissza kell szolgáltatniuk azt a három pontot, amelyet az előző idény hajrájában kaptak a vendéglátóktól.

Ami nem sikerült az Olimpiakosz ellen, összejöhet az Arisz ellen - Fotó: ibongda.vn

Atromitosz-Arisz
Hathárom-tipp: Ázsiai hendikep - Atromitosz -0.75
Végeredmény: 2-0
Bet365 @1.77
Pinnacle @1.75
188Bet @1.72
Tipperősség: 6/10
Eddig éri meg: 1.70

NYERT!
Az Atromitosz (vagy az Arisz?) hozta a kötelezőt, ezen a tippen gyakorlatilag egy percet sem kellett izgulni.

Ezen a találkozón két olyan együttes csap össze, amelyek egyaránt rosszul kezdték a szezont. A hazaiak mindössze egy, a vendégek pedig nulla pontot szereztek két meccs alatt, így érthető, ha azt gondoljuk, hogy két motivált csapat lép pályára.

Ez azonban nem feltétlenül van így. Az Arisz felkészülése pocsékul sikerült, ami a bajnokság eddigi szakaszában is érezteti hatását. Az igazolások láthatóan nem váltak be, így a szurkolók edzőváltást követelnek. Erre minden bizonnyal sor is kerül, amennyiben ma kikapnak a vendégek.

[1510179] 2013-09-02 18:15:00 Atromitos - Aris Thessaloniki FCx;

Márpedig sok jóra nem számíthatnak, mivel eddig két újonccal játszottak, a Kalloni 2-0-ra, a Smyrnisz 1-0-ra verte őket.

Az Atromitosz jóval jobb helyzetben van, még akkor is, ha eddig mindössze egy pontot szereztek. Az Ergotelisz elleni nyitányon kétszer is fel tudtak állni, az Olympiakosz otthonában pedig előnyről kaptak ki. Beszámolók szerint az Atromitosz abszolút jól játszott a már említett két bajnokin, a teljesítményük pedig több pontot érdemelt volna, mint azt a táblázat mutatja. Erre lehet bizonyíték a hétközi EL-mérkőzés is, amelyen az AZ Alkmaar otthonában tudott nyerni a gárda (2-0).

Atromitosz-Aris egymás ellen
Év Párosítás Eredmény
2013 Atromitosz-Arisz 0-1
2012 Arisz-Atromitosz 1-1
2012 Atromitosz-Arisz 0-0
2012 Atromitosz-Arisz 2-1
2011 Arisz-Atromitosz 0-1

Az Arisz ráadásul "tartozik" is az Atromitosznak, mivel tavaly, három körrel a vége előtt 1-0-ra nyertek a vendégek, és többek között ennek köszönhetően bennmaradtak az első osztályban. Megbízható görög források szerint rendkívül nagy az esély arra, hogy az Arisz ma törlesszen, már csak azért is, mert elképzelhető, hogy a játékosok meg akarják buktatni edzőjüket.

Adott tehát egy olyan csapat, amely eddig jól teljesített, viszont nyerni nem tudott, vagyis sikerre éhes, a másik oldalon pedig egy olyan fél áll, amely ezer sebből vérzik. A meccshez tartozik egy erős infó, így én mindenképpen hazai sikerre számítok, ami jó eséllyel többgólos lehet.

A két együttes utolsó öt mérkőzése
AZ Alkmaar-Atromitosz 0-2 Arisz-Kalloni 0-2
Olimpiakosz-Atromitosz 2-1 Smyrnisz-Arisz 2-1
Atromitosz-AZ Alkmaar 1-3 Arisz-Veria 0-0
Atromitosz-Ergotelisz 2-2 Arisz-Giannina 2-0
Atromitosz-Smyrnisz 3-1 Arisz-Roma 1-2
megosztom