Gyorstipp

A korosztályos válogatott meccsek megölhetik az Ajax utánpótlását

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

Óriási rangadóra kerül sor hétfőn a holland másodosztályban, hiszen a PSV utánpótláscsapata az Ajaxét fogadja. Mivel a vendégeknél összesen 11 hiányzó lesz, ezért a hazaiakra pakolunk, meglepően jó szorzóval.

Nehéz helyzetben az Ajax utánpótlása

Jong PSV-Jong Ajax
Hathárom-tipp: Ázsiai hendikep - Jong PSV -0.25
Végeredmény: 2-4
188Bet @1.92
Pinnacle @1.92
Tipperősség: 7/10
Eddig éri meg: 1.80

NEM NYERT!
Az Ajax mindössze négy cserével érkezett erre a meccsre, vagyis információnk helytálló volt. Ennek ellenére a fiúk úgy gondolták másként keresnének pénzt. 10 perc után 2-0 állt az eredményjelzőn, a félidő végén a PSV büntetőt hibázott, majd olyan gólokkal kapott ki, amelyek a megye III-ban sem megengedettek.

Sem a Jong PSV, sem a Jong Ajax nem kezdte túl jól a szezont. A hazaiak eddig öt bajnokin öt pontot gyűjtöttek, ezzel a 16. helyen szerénykednek, míg a vendégek ugyanennyi meccs alatt hét egységet zsebeltek be, ami a tabella kilencedik pozíciójához elég.

Összességében tehát azt lehet mondani, hogy ezen a rangadón a PSV lehet az éhesebb, ráadásul a hazaiak most "igazán nagy skalpot" zsebelhetnek be, méghozzá könnyedén.

A helyzet ugyanis az, hogy a vendégeknél összesen 11 játékos nem lesz bevethető.  De Kamps (kp, 5/0) eltiltott, Tete (védő, 4/0), Höner (cs, 4/0), Boilsen (védő, 1/0, nagycsapat: 3/0) és Veltman (védő, 1/0) sérült, míg van der Hart (kapus, 3/0), Sporkslede (védő, 5/0), Ligeon (védő, nagycsapat: 2/0), Denswil (védő, nagycsapat: 4/0), Hendriks (cs, 2/0) és Bazoer (védő, 4/0) a korosztályos válogatottakban szerepel.

Látható tehát, hogy temérdek meghatározó játékos nem szerepelhet ezen a találkozón, ráadásul visszajátszókból sem lesz túl sok, tekintettel arra, hogy akik ezt megtehetnék, a válogatottakkal készülnek.

A hazaiaknál mindössze egy eltiltott van, ráadásul olyan játékosok érkeznek az első csapatból, mint Jozefzoon, Brenet, Hiljemark, Tyton, Jorgenesen, Tamata vagy éppen Manolev.

Ilyen körülmények között sima hazai sikert várok, ráadásul ezzel az opcióval még egy esetleges döntetlennél is visszakapnám a feltett tét felét.

[1472639] 2013-09-02 20:00:00 Jong PSV - Jong Ajaxx;
megosztom