NB I

Szépségdíjat nem kapunk a meccsért - Ricardo Moniz

Diallo harmadik percben szerzett góljával legyőzte a Ferencváros a Kecskemétet az OTP Bank Liga 6. fordulójában, a Puskás Ferenc Stadionban.

A győzelem ellenére a Ferencváros mestere, Ricardo Moniz nem volt maradéktalanul elégedett csapata játékával.

Moniz csak a győzelemnek örült, a játékkal nem volt elégedett

"Nem nyújtottunk jó játékot a mai mérkőzésen, amihez hozzájárult, hogy Jenner és Holman sem volt egészséges, és ez megnehezítette a dolgunkat - mondta Moniz a fradi.hu-nak. - Az viszont kiemelendő, hogy nagyon fiatal csapattal sikerült nyernünk, ami fontos volt a DVSC elleni vereség után. A mérkőzés remekül indult, hiszen Diallo góljával előnybe kerültünk, ám később visszavettük a teljesítményt és nem volt meg az átütőerő. Az ellenféltől Vukasovic nehézséget okozott számunkra, őt nem tudtuk jól levédekezni, és nem is helyeztünk elég nyomást a kecskemétiekre. A második félidőben buta hibákat csináltunk, ennek oka, hogy tapasztalatlan futballistákkal álltunk fel. Szépségdíjat nem kapunk a mai meccsért, de a három pont nagyon fontos volt."

A Kecskemét vezetőedzője, Bekő Balázs szerint a második félidő csapatáé volt.

"Végig benne voltunk a meccsben, és mindent megtettünk a győzelemért, amiért büszke vagyok a csapatomra - vélekedett Bekő. - Minimális dekoncentráltság miatt hátrányba kerültünk, ám ezután talpra álltunk, és a második félidő a miénk volt. Mindent elmond a végjátékról, hogy a Fradi arra törekedett, hogy kibrusztolja a győzelmet. Utóbbihoz természetesen gratulálok nekik."

A Ferencváros hat fordulót követően négy győzelemmel és két vereséggel harmadik helyen áll. A Kecskemét nyolc pontot gyűjtött és kilencedik.

OTP Bank Liga
6. forduló
INFO Ferencváros - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 1-0 (1-0)
Puskás Ferenc Stadion, 6000 néző, v.: Andó-Szabó
 
gólszerző: Diallo (3.)
sárga lap: Adams (26.), Besic (39.), Cukic (43.), Böde (86.), illetve Póti (51.), Savic (56.)
 
Ferencváros: Jova - Besic, Adams, Gerson, Bönig - Jenner (Holman 73.), Cukic (Gyömbér 68.), Böde, Józsi (Jovanovic 85.), Valpoort - Diallo
 
Kecskemét: Németh V. - Mogyorósi, Póti, Karan, Varga R. (Balázs a szünetben) - Leo (Pekár 59.), Patvaros (Nagy P. 78.), Savic, Vukaszovic, Forró - Rajczi
[1480434] 2013-08-31 19:00:00 Ferencváros - Kecskemétx;