Real Madrid

Benzemának büdös a munka, Isco főnyeremény - Ancelotti

megosztom

A Real Madrid 3-1-re legyőzte az Athletic Bilbaót a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. A mérkőzés után Carlo Ancelotti, a királyiak vezetőedzője, Luka Modricot és Iscót méltatta.

Isco duplázott a baszkok ellen - Fotó: AFP

"Remek meccs volt. Nem kezdtünk túl nagy intenzitással, de első negyedóra után jóval ritmusosabban játszottunk. Elégedett vagyok, a csapat folyamatosan fejlődik, és még jobb lesz ennél. Kiválóan védekeztünk és sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Sokat javultunk az elmúlt két hétben" - fogalmazott az olasz szakvezető.

"Fantasztikus volt - dicsérte Modricot Ancelotti. - Mintha évek óta itt játszana - folytatta Isco méltatásával. - Egy valódi karakter a pályán, akire nagy szükségünk van. A középpályán egy igazi főnyeremény, bárhol tud mozogni a szélek között. Ráadásul felismeri, hogy mikor melyik pozícióban tud segíteni."

"A közönség kifütyülte Benzemát és megtapsolta Di Maríát. Vagyis a szurkolók a teljesítményt díjazzák. Benzema nem dolgozik eleget, ez ma egyértelmű volt. A kemény munka kivívja a szurkolók elismerését" - figyelmeztette a francia csatárt a tréner.

Ancelotti kitért Mesut Özilre, aki a cserék közül nézte végig a találkozót. "Várható volt, hogy nem dobta fel őt ez a dolog, de én nem is szeretem azokat a játékosokat, akik örömmel ülnek le a kispadra. Szakmai okok miatt döntöttem Di María mellett, aki jól és átütően futballozott."

A vezetőedző homályosan beszélt az átigazolási piac utolsó napjáról. "Bármi megtörténhet holnap. Jöhetnek újak és lehetnek távozók is. Egy biztos, Fabio Coentrao marad, a döntés minden érintettet örömmel töltött el."

A királyi gárda a második helyen áll a tabellán, rosszabb gólkülönbségével szorul a Villarreal mögé. Jövő héten éppen a sárgamezesekhez látogat fővárosi gárda, talán már Gareth Bale-el.

[1505584] 2013-09-01 12:00:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;
megosztom