Magyar foci

Újabb meccset bundázott el a ZTE?

Újfent elképesztő történettel "gazdagodhat" a hazai bundanapló: egy zalaegerszegi fogadó a szerdai Magyar Kupa-mérkőzés előtt a közösségi portálra töltötte fel szelvényét, melyen a ZTE hazai vereségére fogadott, mivel közlése szerint a találkozó "bundás" volt.

Nagyon-nagyon erős anyagot kaptunk egy igazán profi, zalaegerszegi Tippmix-játékosról, aki az elmúlt hetekben alaposan megkopasztotta a Szerencsejáték Zrt-t. Facebook-profiljára szinte naponta pakolja fel a száz-kétszázezer forintos nyeremények cetlijeit, és nem tett másképp ezúttal sem - kezdi beszámolóját a taccs.hu portál.

Szerdán Magyar Kupa-fordulót rendeztek, melynek keretein belül az NB II-es Zalaegerszeg hazai pályán fogadta a szintén másodosztályú Ajka csapatát. A találkozó előtt nem sokkal a tippmix-játékos a "mai tuti...bundás" felirattal posztolta ki szelvényét, melyen az Ajka sikerét játszotta meg.

A kommenteknél látható, hogy valaki "mivan beszéltél pavival" kérdést szegezte a szelvény gazdájának. Természetesen semmilyen élő bizonyíték nincs arra, hogy “pavi” véletlenül azonos lenne Darko Paviceviccsel, a ZTE csatárával, mindenesetre a ZTE egyik legjobbja, a mérkőzésen kiharcolt egy tizenegyest, majd annak rendje és módja szerint ki is hagyta azt - igaz, később fejjel így is eredményes tudott lenni.

A mérkőzést ezzel együtt az Ajka nyerte meg 2-1-re, a vendégek mindkét gólját az egykori válogatott Thomas Sowunmi szerezte.

A ZTE kiesése után a klub elnöke, Nagy Ferenc arról beszélt, elfogadhatatlan volt a számára néhány játékos hozzáállása, túlzott magabiztossága, a hírek szerint a klubvezető a Facebook-bejegyzés után azóta már feljelentést is tett az ügyben.

A "szerencsés" fogadó a meccs után ígéretéhez híve  elindult bulizni. A partyból hazaérve, hajnali 5 órakor pedig remek beszélgetést folytatott arról, hogy ő bizony legenda lett, a klubnál is róla beszélnek: