Átigazolás

Bale kiakadt a Spurs vezetőire, bojkottálja az edzést

Noha André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere a hétvégén azt mondta, Gareth Bale-nek kedden edzésre kell jelentkeznie, a mértékadó angol médiumok szerint a walesi szélső nem tűnt fel a Spurs edzőközpontjában.

Bale a Tottenhamet hibáztatja - Fotó: BBC

A BBC, a Guardian és a Sky Sports is arról számolt be, Bale nagyon dühös a Tottenham elöljáróira, őket hibáztatja, amiért még mindig nincs aláírt szerződése a Real Madriddal. Az Angliában az előző szezonban az Év játékosának választott walesi a hétvégét Spanyolországban, Marbellán töltötte, de hétfőn kénytelen volt visszautazni a szigetországba, kedd délutánra tervezett bemutatása meghiúsult. Erről két feltételezés van: a Spurshöz befutott egy másik klubtól ajánlat a klasszisért, illetve, az észak-londoniak Bale eladása előtt szeretnék megszerezni Erik Lamelát a Romától. Úgy tűnik, utóbbi akadály elhárulhat, mivel az olasz és az angol sajtó szerint az argentin már Londonba utazott, hogy véglegesítse az átigazolását.

Tehát a cirkusz folytatódik, de szinte biztos, hogy Bale a spanyol fővárosba költözik, már csak azon lehet morfondírozni, mikor lép a Bernabéu Stadion napok óta készen álló színpadára.

[1505584] 2013-09-01 12:00:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;