Serie A

Az "idióta" Balotelli csak szenvedett, Toni volt a nyitómeccs sztárja

Az újonc Hellas Verona a 36 esztendős Luca Toni duplájával legyőzte a Milant a Serie A 2013-14-es idényének első meccsén.

Az egyiknek nagyon nem ment, a másik remekelt - Fotó: AFP

Akik olvasták a hatharom.com fordulóelőzetesét, azok tudják, hogy titokban számítottunk egy hasonló meglepetésre, mivel a Milan nem játszott jól a PSV elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, és nem is ért el olyan eredményt, ami már biztosan elég lenne a továbbjutáshoz. Massimiliano Allegrinek ráadásul a sok hiányzó is bosszúságot okozott, és csapata nem is tudott rendesen odakoncentrálni erre a meccsre. Andrea Poli ugyan megszerezte a vezetést, de a Verona által frissen megszerzett nagy öreg, a lelkesen és jól is játszó Luca Toni duplájával fordított, a vendégeknek pedig nem volt kedvük a találkozóhoz, így esélyük sem volt visszafordítani az eredményt.

Mario Balotelli gólpasszt adott Polinak, de egyébként leginkább csak szenvedett a meccsen, a hajrában pedig már többet fetrengett, mint amennyit a játékkal foglalkozott. Talán nem véletlen, hogy keményen beszólt neki egy milánói politikus, a csapat szurkolója, aki szerint a szurkolók által sokszor megtalált csatárra nem a bőrszíne miatt utaznak az olasz drukkerek.

"Azért fütyülik ki, mert egy idióta, és akkor is ezt kapná, ha szőke lenne és kék szemű. Nem csak a gólszerzésből áll a futball. Ő a pályán kívül sem szimpatikusnak, sem követendő példának nem tekinthető. Néha olyan a srác, mintha bolond lenne egy kicsit" - fogalmazott nyersen Matteo Salvini.

Serie A
1. forduló
INFO Hellas Verona-Milan 2-1 (1-1)
[1536516] 2013-08-24 18:00:00 Verona - AC Milanx;