Átigazolás

Az angolok lassúságában bízik az Inter az Eto'o-ügyben

Előző klubja, az Inter is szeretné leigazolni az angol kérők mellett az Anzsitól távozni akaró Samuel Eto'ót.

A kameruni csatár az Anzsinál bejelentett költségcsökkentés miatt akarja elhagyni a klubot, ráadásul nem is akarja kivásároltatni magát egy másik egyesülettel, hanem felbontaná a szerződését. Így a hírek szerint élénk tárgyalásokat folytat kérőivel, elsősorban a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel.

Eto'o türelmetlenné válhat az angolokkal szemben

Az olasz Gazzetta dello Sport szerint azonban egyik angol együttes sem kapkod, a Kékek a többi folyamatban lévő ügyük miatt váratják a csatárt, a Vörös Ördögök pedig elsősorban Rooney megtartásán dolgoznak. Így a játékos korábbi klubja, az Inter is reménykedik, hogy esetleg visszaszerezheti őt.

Massimo Moratti ugyan nem tud versenyre kelni mások ajánlataival, Eto'o Oroszországban kapott fizetésének a negyedét sem tudnák kifizetni (évi 4,5 millió euróról pletykálnak), de bíznak abban, hogy a többiek ügyetlenkedését a kameruni megunja, és ők jöhetnek ki jól a dologból.

Eto'o a múlt hétvégén ott volt a széthulló Anzsiban, de a papírformának megfelelően sima vereséget szenvedtek a Zenittől. Az Intert most vasárnap még szinte biztosan nem segítheti, nélküle kell legyőzniük a kék-feketéknek a Genoát. Meg persze lehet, hogy a másik 18 együttest is.

[1477472] 2013-08-17 16:15:00 Zenit Szentpétervár - Anzsi Mahacskalax;[1536517] 2013-08-25 18:00:00 Inter - Genoax;