NB I

Rajczi pontot mentett a Kecskemétnek

  • MTI

A Diósgyőr hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A Diósgyőr támadó játékkal indítottak, de a 16-os előtt elfogyott a hazaiak "tudománya". A Kecskemét kizárólag a védekezéssel törődött és csak a 32. percben lőtt először kapuba. A diósgyőrieknél első ízben lépett pályára kezdőként Barczi, aki egy ügyes egyéni akció végén juttatta előnyhöz csapatát. A szünet után a vendégek bátrabban kezdtek futballozni, de helyzetig jó ideig nem tudtak eljutni. A DVTK irányította az összecsapást, több esetben Antal kapusa mentette meg a vendégeket a góltól. Ennek ellenére negyed órával a befejezés előtt a kecskemétiek első igazi helyzetüket Rajczi révén értékesítették. A látottak alapján a hazaiak által közelebb a győzelemhez, de ezúttal is meg kellett elégedniük az egy ponttal.

A hatharom.com tippelt a mérkőzésre, a Diósgyőr sikerét vártuk, de a gödörben lévő hazaiak nem tudták otthon tartani a három pontot.

OTP Bank Liga
4. forduló:
INFO Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 1-1 (1-0) TIPP
Miskolc, 2500 néző, v.: Andó-Szabó
Gólszerzők: Barczi (15.), illetve Rajczi (73.)
Kiállítva: William Alves (79.)
Sárga lap: William Alves (26., 79.), Takács P. (65.), illetve Varga R. (36.), Rajczi (36.)
Diósgyőr: Rajic - Vadász, William Alves, Kádár, Husic (Gohér, 61.) - Takács P., Elek Á. (Gosztonyi, 66.), Kostic, Nikházi (Csirszki, 78.) - Barczi, Tisza.
Kecskemét: Antal B. - Mogyorósi, Gyagya, Karan, Varga R., Forró - Bulajic (Nagy P., 58.), Savic (Csillag, 75.), Vukasovic - Rajczi, Oussou (Leo, a szünetben).
[1480343] 2013-08-17 16:30:00 Diósgyőr - Kecskemétx;