Átigazolás

Nem mondhatok semmit - Bale

Gareth Bale elutazott a walesi válogatott edzőtáborába, de nem lép pályára az Írország elleni szerdai barátságos meccsen. A Tottenham szélsője nem kommentálta a klubváltásával kapcsolatos pletykákat.

A Marca újságírója nem tudott semmit sem kicsikarni Bale-ből

A 24 éves klasszis a nyári átigazolási piac főszereplője, a Real Madrid világrekordnak számító összeget fizetne érte - ha fizetne... - de egyelőre nem tudott megegyezni a Tottenham első emberével. Daniel Levy nem bízik a spanyolokban, szívesebben üzletelne a Manchester Uniteddel. Bale az első kivételével sérülés miatt hiányzott a Spurs felkészülési meccseiről, viszont hazautazott Walesbe. Saját kérésére nem játszik az írek ellen, de könnyített edzéseket végez, és családja, barátai körében próbál feltöltődni.

A két madridi sportnapilap, az AS és a Marca elküldte embereit Cardiffba, előbbi szerint Bale viccelődött a rá várakozó újságírókkal és fotósokkal. A Marca meglepőnek véli, hogy a ballábas játékos maga vezetett az edzésre, és a szállodától meglehetősen távol parkolt le, ahonnan nagyobb sétát kellett megtennie a bejáratig, vagyis volt idejük letámadni őt a sajtómunkásoknak. Konkrétumot azonban nem sikerült kicsikarni Bale-ből: "Sajnálom. Ez nem a megfelelő pillanat, hogy erről beszéljünk. Nem mondhatok semmit."

[1459049] 2013-08-14 20:45:00 Wales - Írországx;