NB I

Nem tettem megjegyzést a játékvezetőre - Moniz

A Ferencváros 2-1-re győzött a címvédő Győr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának szombat esti rangadóján, így a hazaiak továbbra is nyeretlenek. A találkozó után a két vezetőedző értékelt.

Moniz Böde lerántáásnál reklamált - Fotó: fradi.hu

"Először is nagyon sajnáljuk, ami Stevanoviccsal történt, meggyőződésem, hogy vétlen ütközés előzte meg a szituációt. Jobbulást kívánunk neki. Újdonság volt számomra, hogy a meccset a lelátóról kellett végignéznem. Több nehézséggel kellett megküzdenünk a meccs előtt. Gondolok itt többek között arra, hogy Somalia a héten megsérült, ezért Holmanra és Jennerre az eddigieknél is nagyobb szerep hárult a támadósorban. Mindketten nagyszerű gólokat szereztek, ez bizonyítja, hogy jó döntés volt őket a meccsen látott helyükön szerepeltetni. Elöl kissé statikusak voltunk, ezen Diallo beállításával tudtunk javítani. A meccs végét jobban bírtuk, ami úgy gondolom, a kemény felkészülés eredménye. Ez nagyon lényeges volt, hiszen a kevésbé tehetséges játékosok a jó erőnléttel sok mindent kompenzálni tudnak. Köszönöm a vezetőségnek Akeem Adams leigazolását, aki bár csak nemrég érkezett, de máris látható volt, hogy komoly erősítés a számunkra. A bajnokcsapat otthonában tudtunk győzni, ráadásul vesztett állás után fordítottunk, ezért mindenképpen nagy gratuláció illeti a fiúkat. Köszönöm a stábtagoknak, hogy a második játékrészében ilyen remekül irányították az együttest. A játékvezetőre semmilyen megjegyzést nem tettem, beléptem a pályára, miután Bödét érzésem szerint buktatták a tizenhatoson belül. A bíró valószínűleg a túlzott vehemenciám miatt küldött fel a lelátóra" - nyilatkozta Ricardo Moniz a fradi.hu-nak.

"Gratulálok a Ferencvárosnak, egy nagyon jó mérkőzést láthatott a közönség. Több szituációt is vissza fogok nézni, Besic kezezésére és egy tévesen megítélt lesgólra gondolok. Csapatom 1-2-es állás után is mindent megtett, de az egyenlítés most nem jött össze. Remek mérkőzést játszottunk, több ilyenre lenne szükség az NB I-ben" - fogalmazott Pintér Attila.

A hajrá előtt egy ütközést következtében elvesztette az eszméletét a győriek kapusa, Sasa Stevanovics, és mentővel szállították el. A csapatkapitány kórházban töltötte az éjszakát, pontos állapotáról később számol be klubja.

[1480332] 2013-08-10 21:00:00 Győr - Ferencvárosx;