Bulvár

Ronaldo visszatér Barcelonába

Címkék:
megosztom

A Fenomén becenévre hallgató egykori aranylabdás Ronaldo Boris Beckerhez és Rafael Nadalhoz hasonlóan csatlakozott a PokerStars csapatához. A zöld gyep után a zöld posztó is sikereket tartogat a számára?

Ronaldo a tavasz folyamán lett a PokerStars csapat tagja, most egy promóció keretében visszatér Spanyolországba, hogy részt vegyen a PokerStars EPT Barcelona elnevezésű tornáján.  

Itt a spanyol játékosoknak lehetőségük lesz, hogy minden idők egyik legnagyobb csatárjával üljenek egy asztalhoz, ha sikeresen kvalifikálják magukat a naponta induló freerollok egyikén. Ezekből a freerollokból 100-an juthatnak be a „Fenomén Asztalának” válogatójára, az utolsó megmérettetésre. A legjobb két játékos barcelonai szállást valamint 1500 dolláros utazási hozzájárulást nyer, és részt vehet azon az 5000 dolláros Sit & Go tornán, ahol maga Ronaldo is asztalhoz ül, öt másik – még meg nem vezetett - PokerStars profi társaságában.

A torna augusztus 26-tól szeptember 7-ig tart, és ez lesz a 10. EPT versenysorozat nyitóeseménye - írja a fortunaweb.hu 

Ronaldo természetesen a labdarúgástól sem szakadt el, a nyár folyamán több promóciós tornán és rendezvényen is részt vett, sőt, Las Vegasban egy nagyszabású medencepartit is rendezett a játékostársak részére. Igaz, Lionel Messinek kis híján ráment a buli a házasságára...

megosztom