Spanyol foci

Neymar és Messi? Inkább Ronaldo és Özil - Sergio Ramos

A Real Madrid spanyol válogatott hátvédje sokat tanult a Mourinho-korszakból és reméli, hogy ezek a tapasztalatok hozzásegítik majd a csapat előrelépését. Messit és Neymart nagy játékosnak tartja, de saját csapattársai játékát jobban kedveli.

A Real Madrid az elmúlt napokban az Egyesült Államokban vett részt egy nemzetközi labdarúgótornán, ahol a döntőben 3-1-re legyőzte José Mourinho vezette Chelsea-t. A blancók gólerősen futballoztak a felkészülési meccseken, Cristiano Ronaldo pedig úgy tűnik, bombaformában van. Sergio Ramost az ESPN munkatársa kapta mikrofonvégre, a  világ- és Európa-bajnok védő is dicsérte a portugált. 

"Neymar és Messi? Jobban kedvelem Cristiano Ronaldót, Mesut Özilt és Iscót, a csapattársaimat a Real Madridból" - vágta rá a világbajnok hátvéd. "Kétségtelen, hogy Messi és Neymar is nagyszerű játékos, de ha engem kérdeznek a csapattársaimat favorizálom". 

Ramost temészetesen José Mourinhóról is faggaták, de a rutinos védő szerint a portugál távozásával egy új időszámítás veszi kezdetét a királyi gárdánál. "Egy új éra elején járunk, új edzővel és új igazolásokkal. Mindannyian izgatottak vagyok és reméljük, hogy sikeres időszak elé nézünk. Az előző szezonban képtelenek voltunk megismételni a korábbi sikereinket, de minden dolognak megvan a pozitív oldala. Próbálok csak a jó dolgokra emlékezni. Nem vagyok megsértődve, azokra a dolgokra kell emlékezni, amelyekből tanultam a mögöttünk álló periódusban. A futball megy tovább, és nekünk tovább kell fejlődnünk, ambiciózusnak kell lennünk, hogy képesek legyünk az ezüstéremnél nagyobb dolgokra is" 

A spanyol sztárcsapat szombat este az olasz Internazionaléval vív majd barátságos találkozót, a két csapat nyári formáját elnézve, a milánóiaknak nagyon fel kell kötniük azt a bizonyos nadrágszíjat, ha borsot szeretnének törni a madridi orrok alá. 

[1547686] 2013-08-10 20:00:00 Real Madrid - Interx;