Bulvár

A Chelsea excsatára nekiállt "buzizni"

Éles kirohanást intézett a homoszexuális társadalom és Luis van Gaal ellen a PSV Eindhoven és a Chelsea egykori csatára, Mateja Kezsman. Az FK Vojvodina sportigazgatója szerint a hollandok távolodnak Istentől.

Kezsman kiakadna, ha például Szinisa Mihajlovics melegfelvonuláson parádézna

A profi pályafutása során a Partizan Beogradban, a PSV-ben, a Chelsea-ben, az Atlético Madridban, a Fenerbahcéban, a PSG-ben, a Zenitben és a BATE Boriszovban is megforduló Kezsman az amszterdami melegparádén feltűnő szövetségi kapitányt szólta le.

"Biztosan nem én vagyok az illetékes, hogy elmondjam van Gaalnak, nagy hibát követett el, de ha engem kérdeznek a témáról, igen problémám vele. Véleményem szerint a homoszexualitás egy olyan betegség, amit nem kellene hangoztatni, és egyáltalán nem tetszene, ha a szerb futballszövetség úgy döntene, hogy egy nap támogatja a melegfelvonulást az országban. A hollandok távolnak Jézus Krisztustól és a lelki hanyatlás felé haladnak" -  hangoztatta véleményét az egykori jugoszláv és szerb-montenegrói válogatott csatár.

A múlt héten megrendezett amszterdami felvonuláson Luis van Gaal mellett mások is jelen voltak a holland szövetség részéről, többek között Ronald de Boer és Pierre van Hooijdonk is feltűnt a rendezvényen.

Szerbia és Hollandia merőben eltérően áll hozzá a melegfelvonulás kérdéséhez, ami Kezsman nyilatkozatából is teljesen egyértelmű.