Gyorstipp

Szlovákia ellen javíthat a férfi kosárlabda-válogatott

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

A magyar férfi kosárlabda-válogatott az Eb-előselejtező sorozatban a fehéroroszországi 79-75-ös vereséget követően ezúttal itthon javíthat, méghozzá a harmatos Szlovákia ellen. Mivel északi szomszédainktól több kulcsfontosságú játékos is hiányzik, ezért úgy gondoljuk, hogy legjobb kosarasaink gálára készülnek.

Könnyed siker előtt a magyar válogatott - Fotó: mob.hu

Magyarország-Szlovákia
Hathárom-tipp: Magyarország -14.5
Végeredmény: 75-43
Iroda: Unibet @1.85
Iroda: Betredkings @1.76
Tipperősség: 6/10
Eddig éri meg: 1.70, magasabb hendikeppel nem fogadnánk.

A magyar válogatott vasárnap több szempontból is kötelező győzelem előtt áll a vasárnapi, Szlovákia elleni Eb-előselejtezőn.

NYERT!
A vártnál is gyengébb volt a szlovák csapat, akikre így a továbbiakban is érdemes majd odafigyelni. Egy percig sem kellett izgulni a tippen, sok ilyet még.

Északi szomszédaink alapvetően gyenge játékerőt képviselnek, ráadásul több fontos hiányzójuk is lesz ezúttal, mivel a Gaven-Rancik-Pandula-Sedmak-Lososky ötös sem szerepel majd. Közülük a legfontosabb láncszem az az Anton Gaven, akit tavaly a Bundesligában a legjobb védőjátékosnak választottak meg.

Emellett a magyar csapat egy kellemetlen, 79-75-ös vereséggel nyitott Fehéroroszországban, vagyis mindenképpen javítania kell. Szlovákiának ez lesz az első selejtező mérkőzése, így talán az is mellettünk szól, hogy bennünk már van egy tétmeccs.

A szlovákok felkészülése egyébként rendkívül gyengén sikerült, a tallini tornán három vereséget szenvedtek, a legnagyobb zakót pedig az általunk megszorongatott fehéroroszoktól kapták, tőlük 34 ponttal kaptak ki.

Ha ez sem lenne elég, akkor ott van még az egymás elleni mérleg, ami szintén a magyar oldal felé billen. Tavaly kétszer is találkoztak a felek, előbb 78-51-re, majd 66-57-re nyertünk.

Összességében úgy gondolom, hogy ilyen körülmények között a két csapat között könnyen lehet legalább 15 pontnyi különbség.

megosztom