Orosz foci

Hulk két perc alatt kiszóratta magát - videó

Az orosz bajnokság szombati találkozóján a Zenit Szentpétervár 3-1-es győzelmet aratott a Nyizsnij Novgorod vendégeként, pedig Luciano Spalletti együtteséből 1-1-es állásnál kiállították a brazil Hulkot.

A támadó a 25. percben szedte össze első sárgalapos figyelmeztetését, majd két perccel később már mehetett is zuhanyozni. Miután buktatták a brazilt, a játékvezető szabadrúgást ítélt, majd megegyezett a pontrúgást elvégző csatárral, hogy az elrúgás sípszóra történik. Csakhogy amint a spori megfordult, Hulk ellőtte a labdát, így megkapta második sárga lapját, ami egyben a pirosat is jelentette. A dühös futballista ezután kis híján fellökte a bírót, csapattársai közbeavatkozása után ballagott le a pályáról.

Hulk továbbra sem találja a helyét a szentpétervári csapatban, sajtópletykák szerint a Monaco együttese hajlandó lenne kivásárolni szerződéséből a dél-amerikai támadót.

A Zenit csapata nélküle is megszerezte a három pontot, így négy mérkőzést követően hét szerzett ponttal jelenleg a harmadik helyen áll az orosz bajnokságban.

Ha szeretnél többet megtudni a Premjer Liga csapatairól, olvasd el ahatharom.com előzetesét.

[1477464] 2013-08-03 11:30:00 Volga Nyzhnyi - Zenit Szentpétervárx;