NB I

A Kaposvár a Kecskeméttől is kikapott

A Kaposvár hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Kecskeméttől az NB I 2. fordulójában. Bekő Balázs együttese jelenleg vezeti a tabellát, míg a Rákóczi az utolsó helyen áll.

Rekkenő hőségben indult útjára a labda a kaposváriak első hazai bajnoki mérkőzésén, de gyorsan jött a hideg zuhany: a kecskemétiek már a hatodik percben megszerezték a vezetést Mogyorósi nagy lövése után. A folytatásban átvette az irányítást a házigazda, melynek köszönhetően Petrache fejesével egyenlített, de tizenkét perccel később újra a vendégek kerültek előnybe Forró közeli bólintása után.

A szünet után felpörgött a játék, a somogyiak egymás után alakították ki a helyzeteket, az utolsó percig küzdöttek a gólért, de ezúttal hiába. A döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
INFO Kaposvári Rákóczi - Kecskeméti TE Phoenix-Mecano 1-2 (1-2)
Kaposvár, 2000 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Petrache (21.), illetve Mogyorósi (6.), Forró (32.)
sárga lap: Jánvári (63.), illetve Vukasovic (23.), Rajczi (88.)
 
Kaposvári Rákóczi: Posza - Okuka, Petrache, Zámbó, Jánvári - Addo, Babic - Balázs B., Oláh (Bőle, 70.), Vrucina (Haruna, 66.) - Markus (Waltner, 66.)
Kecskeméti TE Phoenix-Mecano: Németh V. - Mogyorósi, Póti, Karan, Forró - Balázs Zs. (Nagy P., 84.), Vukasovic, Bulajic, Savic (Patvaros, 76.), Eliomar (Pekár, 59.) - Rajczi
[1480309] 2013-08-03 19:00:00 Kaposvár - Kecskemétx;