Kézilabda

Megkezdte a felkészülést a Pick Szeged - fotók

Hétfő délelőtt megkezdte a felkészülést a 2013–2014-es szezonra a Pick Szeged férfi kézilabda-csapata.

Roberto García Parrond (balra), Jonas Erik Larholm (háttal ) és Ilyés Ferenc (jobbra) az új idény első edzésén - fotó: MTI

Hétfő délelőtt az újszegedi sportcsarnokban találkozott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Orvosi vizsgálattal kezdődött a nyitótréning, dr. Kohán Mária belgyógyász szakorvos irányításával történt a vérvétel - írta a pickhandball.hu.

Ezután Juan Carlos Pastor és segítője, Marko Krivokapics bemutatkozott, majd a négy új fiú, Ilyés Ferenc, Roberto García Parrondo, Niko Mindegía és Vladimir Vranjes is hasonlóan cselekedett.

Bemutatkozott Juan Carlos Pastor, a csapat új vezetőedzője - fotó: MTI

A gyors bemutatkozás után az újszegedi ligetbe tette át székhelyét a Pick Szeged, Porobic Haris bemelegítése után 2×3 kilométer futás szerepelt a programban. A fiúk rendesen megizzadtak, az első „maratoni versenyt” Jonas Larholm nyerte, a svéd válogatottal olimpiai ezüstérmet szerző játékos teljesítette leggyorsabban a köröket. A többiek is minden dicséretet megérdemelnek, igaz, ez még csak a nyitó, bemelegítő tréning volt, a kemény felkészülés még ezután következik.