Bajnokok Ligája

Mindig hiszek a győzelemben, nem vereségre készülök - Paulo Sousa

A Győri ETO az izraeli Maccabi Tel-Avivval mérkőzik meg a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. A szerdai első, győri mérkőzés előtt a vendégek vezetőedzője, a januárig a Videoton irányító Paulo Sousa igyekezett realista, de egyben optimista is lenni.

"A Győr remek formában van, a Szuperkupa döntőjében domináltak, és meggyőzően verték a Debrecent, a magyar futball utóbbi tíz évének legerősebb csapatát. A foci egyébként fejlődött Magyarországon az utóbbi években, az európai sorozatokban messzebbre jutottak. A Győr egy erős és stabil csapat, az edzőjük jól ismeri az együttesét, és remek alapokhoz adnak hozzá erősítéseket évről évre a szükséges posztokon" - mondta a portugál edző.

Paulo Sousa optimistán, de egyben óvatosan várja a Győr elleni párharcot - Fotó: maccabi-tlc.co.il

Paulo Sousa mindössze néhány hete vette át a szakmai munka irányítását az izraeli bajnoknál, ennek ellenére optimista a szerdai első meccs előtt: "Elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával, lelkesek, készek a tanulásra és arra, hogy végrehajtsák, amit az edzésen elsajátítottak. Óriási fejlődést tapasztaltunk, és edzőként és szurkolóként is optimistán várom a rajtot. A gólszerzés remek eredmény lenne. Egy kétmeccses párharcban nagyon fontos az idegenbeli gól, és persze a győzelem. Mindig hiszek a sikerben, sosem készítem a játékosaimat döntetlenre vagy vereségre."

"A fő célunk, hogy a bajnokságban továbbra is dominánsak maradjunk. Ne felejtsük el, hogy tíz év után lett újra bajnok az együttes! A Bajnokok Ligája az álmunk, fontos a klubnak a bevételek és az elismertség miatt, és persze a játékosok is szeretnének a legmagasabb szinten játszani, hogy növeljék saját értéküket" - mondta a terveikről Paulo Sousa.

A szerdán 20:30-kor kezdődő mérkőzésről élő szöveges közvetítést olvashattok a hatharom.com-on!

[1481833] 2013-07-17 20:30:00 Győr - Maccabi Tel-Avivx;
A Győr az izraeli Maccabi Tel-Aviv ellen mutatkozik be a BL-selejtezőben. Szerinted kivívja a továbbjutást a magyar bajnok Paulo Sousa gárdája ellen?x;