Bajnokok Ligája

Pintér nem ülhet le a kispadra a Maccabi elleni első meccsen

Nem ülhet le a kispadra Pintér Attila a Maccabi Tel-Aviv elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn. A vezetőedzőt még a 2010 augusztusi, Dinamo Zagreb elleni Európa Liga-mérkőzésen történtek miatt tiltotta el az UEFA két találkozóról, ami a klub tavalyi kizárása miatt most lép életbe - tájékoztatott az eto.hu.

Pintér csak a lelátón foglalhat helyet az első meccsen - Fotó: eto.hu

Az ETO természetesen fellebbezett a döntés ellen, de sikertelenül - így Pintér segítője, Farkas József irányítja az együttest szerdán az ETO Parkban. A vezetőedző a Debrecen ellen megnyert Szuperkupa-mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, reméli hogy mindenki, aki teheti a csapat mellé áll, és segíti a kedvenceket, ő pedig maximálisan megbízik pályaedzőjében és a játékosokban, hogy sikerül megbirkózni a feladattal.

A bajnok Győri szombat este magabiztosan, 3-0-ra legyőzte a kupagyőztes Debrecent a Puskás Stadionban rendezett Szuperkupa-mérkőzésen, így története során először hódította el a trófeát. Szerdán 20:30-tól a Paulo Sousa dirigálta Maccabi lesz az ellenfele a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A találkozóról élő szöveges tudósításban számolunk be a hatharom.com-on!

[1481833] 2013-07-17 20:30:00 Győr - Maccabi Tel Avivx;