EYOF 2013

Megérkezett a magyar csapat Utrechtbe

Szombaton megérkezett a 103 fős Magyar Ifjúsági Csapat Utrechtbe, a 12. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) helyszínére. A nyári játékokat 9 sportágban rendezik, az eseményen közel 50 európai ország fiatal versenyzői vesznek részt, a magyar sportolói keret 75 főt számlál.

A mob.hu beszámolója szerint a magyar EYOF-csapat két részletben utazott el Hollandiába, a KLM menetrend szerinti járataival. A delegáció egyik fele igen korán kelt szombaton, hiszen hajnali 4 óra volt a találkozó időpontja a Liszt Ferenc repülőtér "A" termináljában, a másik csoport a kora délutáni órákban követte az idő közben megérkezett, s a szálláshelyeket elfoglaló társaikat.

Mindenki egészséges, s nagyon várja a vasárnap esti ünnepélyes megnyitóünnepséget. Dr. Nagy Zsigmond csapatvezető jól előkészítette a sportolók fogadását, az akkreditációs kártyákat hamar megkaphatták a sportolók, a nevezésre még pénteken délelőtt sor került. A magyarok szálláshelyén a csapatvezetés már kifeszítette a nemzeti lobogót és a magyar csapat zászlaját.