Kosárlabda

Hanga Ádám térde bizarr állapotban - fotó

Pár nappal ezelőtt Spanyolországban megműtötték a magyar válogatott és a Caja Laborál kosarasát. Hanga Ádám már elhagyta a kórházat és megkezdte a rehabilitációt, amely a vártnál hosszabb időt vesz majd igénybe.

Az egykori székesfehérvári kosaras Facebook-oldalára töltött fel egy képet a műtött térdéről. "Elég bizarr, de szerencsére az orvosok szerint minden Ok!" - írta a közösségi oldalon válogattunk ásza, akinek operációját az az orvos végezte, aki Rafael Nadal sérült térdét is helyrehozta.

 

A 24 éves válogatott játékos - akinek játékjogát 2011-ben lefoglalta az NBA-s San Antonio Spurs - az elmúlt két idényt a szintén spanyol Manresánál töltötte, amely az idén kiesett a másodosztályba. A vitoriai székhelyű Laboral Kutxa Vitoria legutóbb második lett a bajnokság alapszakaszában, a rájátszásban viszont már a nyitókörben kiesett. A baszk csapat a következő idényben is szerepelni fog a legrangosabb európai sorozatban, az Euroligában, amelyben négyszer (2005, 2006, 2007, 2008) is bejutott már az elődöntőbe.