Európa Liga

Marco Rossi jobb játékot és továbbjutást vár

A Honvéd csütörtökön a Cselik Niksicset fogadja a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének visszavágóján.

Rossi

A Honvéd a múlt heti első találkozón a montenegrói Cselik Niksics vendégeként - ugyan a 15. percben hátrányba került, ennek ellenére - rendkívül könnyedén 4-1-re győzött. A visszavágót megelőző sajtótájékoztatón a kispestiek mestere, Marco Rossi elmondta, jobb játékot vár együttesétől.

"Természetesen a következő fordulóban kell jutnunk, ehhez az is elég, hogy a visszavágón ne kapjunk ki 4-0-ra - mondta mosolyogva Rossi a honvedfc.hu-nak. - A legfontosabb az, hogy jobban játsszunk, mint legutóbb, mert szeretnénk tovább fejlődni, ismét előrébb lépni. Ha továbbjutunk, a Vojvodina ellen jobb teljesítményre lesz szükségünk az újabb sikerhez. Egyetlen dolog szokott zavarni a mérkőzéseken, mégpedig az, ha a játékosaim nem koncentrálnak, mert akkor bárkitől ki lehet kapni. Az odavágón az utolsó húsz percben nem figyeltünk eléggé, helyzetei voltak az ellenfélnek és ez zavar engem. Próbálok majd holnap olyan játékosoknak is lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet játszottak. Két futballistáról van szó. A csapatnak együtt kell dolgoznia, gondolkoznia a visszavágón is."

A Honvéd-Cselik Niksics mérkőzést csütörtökön 20:30-kor játsszák, a találkozóról a hatharom.com élő, szöveges tudósításban beszámol.

[1482001] 2013-07-11 20:30:00 Honvéd - Celikx;