NB II

Supka és Nyilasi aláírt Sopronba

Kialakult a szakmai stáb összetétele az NB II-es Sopronnál: Supka Attila szakmai igazgatóként tért vissza a helyi labdarúgásba.

A klub tájékoztatása szerint a vezetőedzői teendőket Németh Zoltán, a pályaedzői feladatokat Katona Sándor látja el. A kapusokat Borsi Csaba készíti fel. Az erőnléti munkát Nyikos Tivadar végzi.

Supka Attila az NB I-ben 210 mérkőzésen ült a kispadon, a Békéscsaba, a Debreceni VSE, a Budapest Honvéd, a Zalaegerszegi TE és a Pécsi MFC együtteseinél. A DVSC-vel kétszeres Magyar Bajnok és Szuperkupa-győztes; a Bp. Honvéddal pedig Magyar Kupa győztes.

"Hosszú idő után vállalok ismét munkát a soproni labdarúgásban, melyet korábban labdarúgóként, illetve edzőként is szolgáltam már. Az élet így hozta, hogy újra Sopronért dolgozhatok. A klubnál közösen, mindannyian azért dolgozunk, hogy büszkeséget szerezzünk a városnak" - nyilatkozta a szakember az svse.hu-nak.

A szakmai stáb mellett a játékoskeret is változott, a ferencvárosi legenda Nyilasi Tibor fia, Bálint tíz év után hagyta el az FTC-t. A 23 éves támadó középpályás a zöld-fehérek színeiben bemutatkozott az NB I-ben, és rendszeres játéklehetőséget kapott a Ligakupában. Nyilasi Bálint egyéves szerződést kötött a Sportoni VSE-vel.

"Nagyon örülök, hogy Sopronba kerültem. Jó érzés, hogy itt ragaszkodtam hozzám. Sokat jelent, hogy bíznak bennem a klubnál. Minél többször szeretnék játszani, nyerni és jó teljesítményt nyújtani. Hajrá Sopron!" - fogalmazott Nyilasi.