Bulvár

Messi Ronaldo medencepartiján lazított - fotó

A négyszeres aranylabdás támadó jelenleg promóciós turnén veszt részt Amerikában. A Barcelona argentin csillaga a közönség szórakoztatása mellett a saját kikapcsolódására is figyel.

A világ első számú futballsztárjának a nyári pihenő időszak alatt is csak a gömbölyű dolgokon jár az esze. A sportág népszerűsítését megcélzó promóciós turné keretein belül Dél-Amerikában és az Egyesült Államokban is gálamérkőzéseken vesz részt, jó néhány világsztár társaságában.

Noha a turné során akadtak már a kellemetlenségek, összességében elmondható, a 'Messi és barátai" rendezvénysorozat hatalmas sikert arat a tengerentúlon.

Két meccs között természetesen lazításra is jut ideje Messinek és barátainak. A német Bild beszámolója szerint legutóbb Las Vegasban egy menő medencepartival pihenték ki a legutóbbi mérkőzés fáradalmait, melynek házigazdája a brazilok kétszeres világbajnok csatára, Ronaldo volt.

A szerencse fővárosában Messivel együtt bulizott két testvére, Matias és Rodrigo, a brazilok kétszeres világbajnoka, a Fenomén és az egykori válogatott Djalminha is. A sztárfutballisták körül természetesen csak úgy hemzsegtek a csinosabbnál csinosabb bikinis lányok. De hát mit lehet tenni, a sztárfocisták élete már csak ilyen...