Átigazolás

Ronaldinhóra nincs szükségük az araboknak

  • VNA

Egyelőre megszakadtak a tárgyalások Ronaldinho menedzsmentje és a játékost csábító Egyesült Arab Emirátusokbeli Al Shabab klub között.

Az Egyesült Arab Emirátusok egyik vezető klubja, az Al Shabab bejelentette, hogy egyelőre nem igazolja le a brazil kiválóságot, a válogatottba tavasszal ismét meghívót kapó Ronaldinhót. A klub elnökhelyettese, Khalid Bu Humaid ugyan a hónap elején még arról beszélt, hogy ötven százalék az esély arra, hogy a közelmúltban szemműtéten átesett klasszis náluk köt ki, most azonban a dubaji központú klub jelezte, mégsem tart igényt az Atletico Mineiro csatárára.

A klub közleménye egyelőre nem mond le végleg a korábbi Barcelona sztár megszerzéséről, a játékos magas árát és kétséges sportformáját azonban felemlegeti, mint az üzlet két lehetséges akadályát. "A múlt héten írtunk Ronaldinho ügynökének, és jeleztük, hogy nem érdekel minket az ajánlata" - nyilatkozta Bu Humaid a Gulf News-nak. Az Al Shabab keretében még van hely külföldieknek, így nem mondtak le esetleges sztárok igazolásáról sem, igaz további lehetséges neveket egyelőre a 33 éves -  egyes hírek szerint a Besiktas által is csábított - Ronadinho mellett még nem említettek a klubnál.