Európa Liga

Ha ezek után nem jutunk tovább, szégyellhetjük magunkat - Rossi

A Budapest Honvéd meggyőző játékkal 4-1-re nyert a montenegrói Cselik Niksisc vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a hazai csapatot rendhagyó módon az egyik játékosuk képviselte - számolt be a honvedfc.hu. A kispestiek részéről természetesen Marco Rossi értékelte a látottakat és a továbbjutás kérdését.

"Jól kezdtünk, az első 20 percben jól is játszottunk. Ezután a Honvéd ritmust váltott, és ekkor már nem tudtuk őket követni. Nagyon jól játszottak, teljesen megérdemelt győzelmet arattak" - fogalmazott a középpályás Vaszilje Jovovics.

"A fociban ugyan minden megtörténhet, de nagy előnyt szereztünk. Az utolsó 20 percben nem koncentráltunk eléggé, a Cselik ekkor 2-3 olyan helyzetet is kialakított, amelyekből nagyobb baj is lehetett volna. Ezt a periódust leszámítva elégedett vagyok a látottakkal. Ha ezek után nem jutunk tovább, akkor szégyellhetjük magunkat" - mondta a Honvéd olasz vezetőedzője, Marco Rossi.