NB I

Nagy a jövés-menés Kecskeméten

Több játékos szerződése is lejárt a Kecskemét labdarúgócsapatánál, akik más klubban folytatják a következő szezonban.

A klub hivatalos honlapja szerint az utóbbi idényben kölcsönben Kecskeméten futballozó Eugene Salami és Rafael Burgos esetében esély mutatkozik arra, hogy külföldön folytassák pályafutásukat, így nem térnek vissza a KTE-hez.

Mohl Dáviddal és Vaskó Tamással tárgyaltak a folytatásról, ám nem sikerült megállapodni velük. Mohl lejáró szerződése után jelenleg szabadon igazolható, míg Vaskó kölcsönszerződése lejártával távozott. Legalábbis erről számolt be a kecskemetite.hu, ami azért furcsa, mert a középhátvéd tavaly elvileg hároméves szerződést kötött a klubbal.

Nyíregyházán kezdi a felkészülést Kovács Ádám féléves, szintén kölcsönszerződés lejártával. Givi Joszeliani és Edgardo Diaz szolgálataira nem tart igényt a KTE, ők szabadlistára kerültek, Hullám Attilával pedig közös megegyezéssel bontottak szerződést. Bertus Lajos szabadon távozott, kontraktusa lejártával az újonc Puskás FC-hez kötelezte el magát.

Sós Márkóval közös megegyezéssel bontottak szerződést. Két játékossal megállapodtak a folytatásról, Nagy Patrik és Koszó Balázs újabb egy évig futballozik lila-fehérben.