Sportfogadás

Heti műsor - Indul az európai fociszezon!

Jó hír a labdarúgás szerelmeseinek, hogy nem kell tovább várniuk, hiszen a héten kezdetét veszi az európai fociszezon! A Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában ugyanis elindulnak a selejtezők, amelyben természetesen magyar együttesek is érintettek.

Európa Liga

Hétfő

Az előttünk álló hét egy viszonylag unalmas hétfővel startol majd, mivel fociban csak néhány skandináv bajnoki jelenthet fogadási lehetőséget.

[1379543] 2013-07-01 19:00:00 AIK - Mjallbyx;

 

Jó hír azonban, hogy folytatódik a Tour de France, illetve a wimbledoni torna is, ahol egyre élesedik a helyzet, hiszen már a második hetében jár a meglepetésekkel tarkított torna.

Kedd

Bármennyire is furcsán hangzik, keddel elrajtol a nemzetközi fociszezon, mivel mind a Bajnokok Ligájában, mind az Európa Ligában selejtezőket tartanak. Előbbi esetében kettő, míg utóbbinál négy összecsapásra kerül sor, ám a nagyobb nevekre még várnunk kell.

[1481930] 2013-07-02 18:00:00 Trans Narva - Geflex;

 

Szerda

Szerdára is jut egy Európa Liga-selejtező, de az igazat megvallva a fogadni vágyóknak inkább a skandináv meccsek felé tekintgetniük, mivel a Fuglagjordur-Linfield összecsapás nem feltétlenül tartogat értéket.

Futsal szempontjából is érdekesnek ígérkezik a szerdai nap, mivel az Eb-pótselejtezők sorsolását is ekkor tartják.

Csütörtök

Csütörtökön már mi is belekóstolhatunk az európai fociba, mivel a temérdek EL-selejtező közül kettő is magyar érdekeltségű lesz, a Honvéd a Cselikhez látogat Montenegróba, míg a Videoton a szintén montenegrói Mladost Podgoricát fogadja.

[1481981] 2013-07-04 17:30:00 Celik - Honvédx;[1481957] 2013-07-04 20:30:00 Videoton - Mladost Podgoricax;

A hét negyedik napján biztosan nem unatkozunk majd, mivel az említett EL-selejtezőkön kívül Lausanne-ban Gyémánt Liga-versenyre kerül sor, ráadásul női röplabda-válogatottunk az Euroliga negyedik állomásán mutatja meg magát.

Péntek

A hét utolsó munkanapján tipikus uborkaszezonos felhozatalt tapasztalhatunk majd, így inkább a hazai rendezésű eseményekre érdemes koncentrálnunk. Nyíregyházán a strandröplabda Ob-t, míg Keszthelyen a női ökölvívók Európai Uniós bajnokságát tekinthetjük meg.

Sőt, ne feledjük, férfi röplabda-válogatottunk is nekivág az Euroliga negyedik állomásának.

Szombat

Szombaton biztosan nem fogunk unatkozni, mivel a skandináv bajnokikhoz immár csatlakozik a brazil bajnokság is, amely rendkívül jó fogadási lehetőségeket biztosít majd.

Szombaton újabb Gyémánt Liga-versenyt láthatunk, méghozzá Párizsból, de nem feledkezhetünk meg az Universiade kazanyi megnyitójáról sem.

Vasárnap

A hét utolsó napja több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert a korábban már említett skandináv és brazil bajnokik mellett kezdetét veszi az Arany Kupa, míg déli szomszédainknál, Szlovéniában már a Szuperkupa is lejátszásra kerül.

[1474056] 2013-07-07 20:00:00 Maribor - Ol Ljubljanax;

 

A technikai sportok szerelmesei sem unatkoznak majd a hétvégén, a Német Nagydíjjal folytatódik a Forma-1-es világbajnokság, amelyet a hatharom.com élőben közvetít.

A kínálatot a Kincsem Parkban megrendezett 91. Galopp Derby teszi teljessé.

A hatharom.com heti élő közvetítése
Dátum Sportág Esemény Kezdés
07.07. Forma-1 Német Nagydíj 14:00