Kecskemét

Macedón és bosnyák próbázó Kecskeméten

Megtartotta első edzését Bekő Balázs, a KTE-Phoenix Mecano új vezetőedzője. A tréningen a kölcsönből visszatérő labdarúgók mellett két új arc is feltűnt. Ivan Jakovljevics és Georgi Tanusev próbajátékon szerepel a csapatnál.

Az első tréningen néhányan kisebb sérülések miatt még nem tréningeztek a csapattal, így például Varga Róbert és Pekár László, ám több fiatal is a csapattal készülhetett. A kapusokkal Verebélyi és Csala, míg a mezőnyjátékosoknál Gréczi, Kalmár és Csima is ott volt az új vezetőedző első foglalkozásán. Akárcsak a három kölcsönből visszatérő futballista, Gyagya Attila, Farkas András és Tölgyesi Viktor - olvasható a kecskemetite.hu-n.

Akadtak próbázók is, közülük Georgi Tanusev neve ismerős lehet a drukkerek számára, hiszen tavasszal az U21-es válogatott elleni felkészülési meccs alkalmával már pályára lépett a KTE színeiben. Tanusev akkor jó benyomást tett, így a felkészülés kezdetén is számítanak rá. A macedón játékos 22 éves, támadó középpályás, legutóbb a szerb második vonalban negyedik helyen záró, FK Proleter Novi Sad csapatában szerepelt.

A szerb Ivan Jakovljevics az utóbbi félévet Magyarországon töltötte, a Szigetszentmiklós csapatában 11 alkalommal lépett pályára. A védelemben bevethető játékos, korábban a bosnyák Zvijezda játékosa volt.