Európa Liga

A következő napokban mindent kiderítünk a Cselikről - Marco Rossi

Az előző bajnokság bronzérmese, a Budapest Honvéd montenegrói ellenféllel találkozik az Európa Liga első selejtezőkörében. A kispestiek a Cselik Niksiccsel csapnak össze.

"Igazából nem tudunk semmit az ellenfelünkről. A következő napok feladata lesz, hogy minden lehetséges információt begyűjtsünk a Cselik Niksicsről. Azt már tudjuk, hogy tavaly az ukrán Metalurg Donyeck ellen búcsúztak a kupából. Az elmondhatjuk, hogy a lehetőségek közül nem a leggyengébb csapatot kaptuk. Soha nem könnyű játszani egy szerb, montenegrói mentalitású csapat ellen" - mondta Marco Rossi a honvedfc.hu-nak.

"Ha száz százalékot tudunk játszani, akkor képesek vagyunk arra hogy megverjük őket, és akkor teljesen mindegy, hogy hol kezdünk. Tavaly például idegenben kezdtünk. Jó eredményt értünk el Oroszországban az Anzsi ellen, hiszen egygólos hátrányból fogadtuk őket. A visszavágó még sem úgy sikerült, ahogy gondoltuk, mert kikaptunk 4-0-ra" - tette hozzá az olasz vezetőedző.

A Cselik a montenegrói bajnokságban az FK Sutjeska és az FK Buducnost Podgorica mögött harmadik helyen végzett. A Honvéd továbbjutás esetén a következő körben a Hibernians (máltai)–Vojvodina (szerb) párosítás győztesével mérkőzhet.